Confidențialitate și permisiuni
Istoricul notificărilor rămâne pe telefon. Ce permisiuni folosește Saksi, ce poate părăsi telefonul, cum sunt tratate solicitările de asistență și ce nu solicită Saksi.
Ultima revizuire: 21 octombrie 2026
Istoricul notificărilor rămâne pe telefon. Nu este încărcat pe serverele Saksi. Partajarea are loc doar când alegeți să partajați.
Fără cont, stocat pe telefon
- Saksi nu necesită înregistrare și nici cont pentru a vă salva notificările.
- Conținutul notificărilor și al conversațiilor este stocat local și nu este încărcat pe serverele Saksi.
- Arhiva părăsește telefonul doar când alegeți să partajați ceva.
Permisiunile folosite de Saksi
| Permisiune | De ce |
|---|---|
| Acces la notificări | Pentru a citi notificările afișate de telefon și a crea istoricul local. O acordați în setările Android |
| Notificări | Pentru a afișa alertele Saksi despre editări și posibile ștergeri și o notificare atunci când Asistența Saksi răspunde la solicitarea dvs. Opțională |
| Acces la internet | Folosit pentru verificarea actualizărilor prin Google Play, pentru Ajutor și asistență când îl folosiți și, doar dacă le activați, pentru analizele de utilizare și rapoartele de blocare. Saksi nu îl folosește niciodată pentru a trimite istoricul undeva |
Ce nu solicită Saksi
Fără acces la spațiul de stocare, contacte, SMS-uri, locație sau microfon. Fără serviciu de accesibilitate. Fără ID de publicitate.
Ce poate părăsi telefonul
- O chitanță sau un fișier pe care îl partajați chiar dvs. Aplicația cu care partajați își păstrează copia.
- O solicitare de asistență pe care o trimiteți din Setări > Ajutor și asistență: adresa de e-mail, ce scrieți și, doar dacă bifați Includeți informații de bază despre aplicație, versiunea aplicației, versiunea Android, modelul telefonului și o referință aleatorie a instalării. Saksi verifică apoi în fundal răspunsurile la solicitările deschise. Ștergeți o solicitare din Solicitările mele sau consultați Ștergeți datele de asistență.
- Doar dacă le activați în Setări > Confidențialitate și permisiuni: analizele de utilizare și rapoartele de blocare, trimise către Firebase de la Google. Nu includ niciodată textul notificărilor, nume, numere sau fișiere.
- Pentru instalările din Google Play, o verificare a existenței unei actualizări. Aceasta nu citește niciodată arhiva.
- Google Play prelucrează informațiile despre instalare și actualizare conform condițiilor Google.
Unde sunt păstrate datele
Istoricul este stocat pe telefon. Fotografiile și fișierele salvate ajung în dosarul propriu al Saksi din spațiul de stocare al telefonului. Backupul Android în cloud este dezactivat pentru Saksi. Pe unele telefoane, un transfer direct de la telefon la telefon poate totuși copia datele aplicației, așa că folosiți mai întâi Ștergeți toate datele dacă nu doriți ca istoricul să fie copiat pe un telefon nou.
Alertele pe ecranul de blocare
Alertele Saksi sunt marcate ca private, așa că setările ecranului de blocare decid dacă textul lor este afișat. Le puteți ascunde de pe ecranul de blocare sau puteți dezactiva previzualizarea mesajelor în Setări > Alerte pentru mesaje.
Folosiți Saksi pentru propriul telefon
Saksi este creat pentru a păstra un istoric al propriilor notificări pe propriul telefon. Respectați confidențialitatea altor persoane când partajați ceva salvat de Saksi.
Dvs. dețineți controlul
- Dezactivați orice aplicație în Filtru aplicații pentru a opri salvarea ei.
- Istoricul mai vechi este eliminat automat. Consultați Cât timp este păstrat istoricul.
- Ștergeți oricând totul. Consultați Ștergeți toate datele.
- Dezinstalarea Saksi îi elimină datele, așa cum face Android pentru orice aplicație.
Aplicații acceptate
Saksi salvează notificările din orice aplicație alegeți. Etichetele de editare și ștergere sunt concepute pentru WhatsApp și Telegram.
Cât timp este păstrat istoricul
Arhiva gratuită păstrează ultimele 7 zile. Înregistrările și fișierele salvate mai vechi sunt eliminate automat și nu pot fi readuse.