Salt la conținut
Ajutor Saksi

Ștergeți toate datele

Ștergeți într-un singur pas tot ce a stocat Saksi pe telefon. Ce se elimină, ce nu și cum reluați captarea ulterior.

Ultima revizuire: 21 octombrie 2026

Ștergeți toate datele șterge arhiva Saksi, fișierele salvate și alertele de pe telefon, apoi întrerupe captarea. Nu șterge mesajele din alte aplicații sau copiile pe care le-ați partajat deja.

Ștergeți totul

  1. În Saksi, deschideți Setări > Arhivă și stocare.
  2. La Dvs. controlați datele, atingeți Ștergeți toate datele.
  3. Saksi întreabă Ștergeți toate datele? Citiți nota și atingeți Ștergeți. Atingeți Anulați pentru a păstra totul.

Puteți folosi și Mai multe opțiuni (trei puncte) din Cronologie > Ștergeți toate datele. Setări > Confidențialitate și permisiuni are un link către același loc.

Ce se elimină

  • Toate înregistrările salvate și istoricul lor.
  • Fotografiile și fișierele salvate, previzualizările și memoria cache.
  • Căsuța de alerte și notificările proprii ale Saksi.
  • Setările Saksi și aplicațiile alese, cu excepția limbii.
  • Alegerile privind diagnosticarea: analizele de utilizare și rapoartele de blocare sunt dezactivate, rapoartele netrimise încă sunt șterse, iar ID-ul de analiză de pe telefon este resetat.

Ce nu se elimină

  • Mesajele din WhatsApp, Telegram sau orice altă aplicație.
  • Chitanțele sau fișierele pe care le-ați partajat deja. Copiile partajate nu pot fi retrase.
  • Accesul la notificări. Saksi rămâne permis până când îl dezactivați în setările Android sau dezinstalați aplicația.
  • Analizele de utilizare sau rapoartele de blocare deja trimise, dacă le-ați activat. Politica de confidențialitate explică cât timp sunt păstrate.
  • Solicitările de asistență trimise prin Ajutor și asistență. Acestea sunt stocate pe serverul nostru de asistență, separat de arhivă, iar Saksi vă păstrează accesul la ele, ca să le puteți șterge în continuare. Ștergeți o solicitare din Solicitările mele sau consultați Ștergeți datele de asistență.

După ștergere

Captarea este întreruptă, iar notificările vechi nu sunt salvate din nou. Cronologia afișează: „Toate datele locale au fost șterse. Captarea este întreruptă. Verificați aplicațiile alese înainte de a o relua.”

  1. Verificați Filtru aplicații din Setări > Captare și aplicații dacă doriți să schimbați aplicațiile salvate.
  2. Atingeți Reluați captarea în Cronologie pentru a începe din nou salvarea.

Dacă vedeți Ștergere incompletă, unele fișiere nu au putut fi eliminate. Atingeți din nou Ștergeți toate datele. Captarea rămâne întreruptă până când o reluați.

Opriți complet Saksi

Pentru a elimina și accesul Saksi, dezactivați Saksi în setările Acces la notificări ale telefonului sau dezinstalați aplicația.

Înapoi la getsaksi.com

Saksi nu este afiliat cu WhatsApp, Telegram sau Google. Android este o marcă comercială a Google LLC.

© 2026 Saksi