Перейти до вмісту
Довідка Saksi

Видалення всіх даних

Зітріть усе, що Saksi зберіг на телефоні, однією дією. Що видаляється, що ні і як потім відновити збереження.

Остання перевірка: 21 жовтня 2026 р.

«Видалити всі дані» стирає архів Saksi, збережені файли й оповіщення на телефоні, а потім призупиняє збереження. Повідомлення в інших додатках і копії, якими ви вже поділилися, не видаляються.

Видаліть усе

  1. У Saksi відкрийте Налаштування > Архів і сховище.
  2. У блоці Ваші дані під вашим контролем натисніть Видалити всі дані.
  3. Saksi запитає Видалити всі дані? Прочитайте пояснення й натисніть Видалити. Натисніть Скасувати, щоб усе залишити.

Можна також натиснути Інші дії (три крапки) у стрічці > Видалити всі дані. У розділі Налаштування > Конфіденційність і дозволи є посилання на те саме місце.

Що видаляється

  • Усі збережені записи та їхня історія.
  • Збережені фото й файли, попередні перегляди й кеш.
  • Вхідні оповіщення й власні сповіщення Saksi.
  • Ваші налаштування Saksi й вибір додатків, крім мови.
  • Ваш вибір діагностики: аналітику використання й звіти про збої вимикається, ненадіслані звіти видаляються, а ідентифікатор аналітики на телефоні скидається.

Що не видаляється

  • Повідомлення у WhatsApp, Telegram чи будь-якому іншому додатку.
  • Квитанції чи файли, якими ви вже поділилися. Надіслані копії неможливо відкликати.
  • Доступ до сповіщень. Saksi залишається дозволеним, доки ви не вимкнете його в налаштуваннях Android або не видалите додаток.
  • Уже надіслані дані аналітики використання чи звіти про збої, якщо ви їх вмикали. У політиці конфіденційності пояснено, скільки вони зберігаються.
  • Звернення до підтримки, які ви надіслали в розділі Довідка та підтримка. Вони зберігаються на нашому сервері підтримки, окремо від вашого архіву, і Saksi зберігає ваш доступ до них, щоб ви могли їх видалити. Видаліть одне звернення в розділі Мої звернення або див. Видалення даних підтримки.

Після видалення

Збереження призупинено, і старі сповіщення повторно не зберігаються. У стрічці показано: «Усі локальні дані видалено. Збереження призупинено. Перевірте вибір додатків, перш ніж відновити його.»

  1. Якщо хочете змінити, які додатки зберігаються, перевірте Фільтр додатків у розділі Налаштування > Збереження та додатки.
  2. Натисніть Відновити збереження у стрічці, щоб знову почати зберігати.

Якщо ви бачите Видалення не завершено, деякі файли видалити не вдалося. Знову натисніть Видалити всі дані. Збереження залишається призупиненим, доки ви його не відновите.

Як повністю зупинити Saksi

Щоб також відкликати доступ Saksi, вимкніть Saksi в налаштуваннях доступу до сповіщень на телефоні або видаліть додаток.